Konferenca Boterore

Nga data 14-17 Nendor 2018 u zhvillua ne Panama Conferenca Boterore e Lozhave te Medha te Rregullta.Gjate punimeve te kesaj Konference u zhvilluan dhe zgjedhjet per Sekretarin e Pergjithshem. Sekretar i Pergjithshem i Konferences Boterore te Lozhave te Medha te Rregullta u zgjodh i Pernderuari Mjeshtri i Madh i Lozhes se Madhe te Spanjes, vellai Oscar de Alfonso Ortega. Vellai Oscar de Alfonso Ortega, me daten 29 Shtator 2018 mori pjese ne punimet vjetore te Lozhes se Madhe te Shqiperise per te cilen ka publikuar dhe njoftimin e meposhtem. Me rastin e zgjedhjes se vellait Oscar de Alfonso Ortega ne kete detyre te larte, Mjeshtri i Madh i Lozhes se Madhe te Shqiperise, vellai Piro Dode i ka derguar nje leter urimi.

Publikime te V.: Oscar de Alfonso Ortega


Letra e Mjeshtrit te Madhe te LMSH